kolmapäev, oktoober 18, 2006

Täna on täpselt selline õhtu, et võiks midagi kirjutada.

Tulin just natuke aega tagasi Anni juurest, kops on veel veits raske :) Aga kuna ma ei pea rääkima, vaid ainult nuppe toksima, siis see mind ei sega. Igastahes. Polnud juba ammu Anni imelist Taevadraakonit mekkinud, seega täna tundus olevat õige päev seda teha. Ja oh mis ime: ta lendab jälle (ja meie osaliselt koos temaga:)! (segaduse vältimiseks on vist asjakohane mainida, et Taevadraakon on vesipiip). Oli hea. Nii mõnigi asi sai selgeks. Näiteks:
1) oma tütred me paneme koos jalgpallitrenni
2) klubi 8 teenib vesipiipude pealt roppu raha
3) tee ajab mind sama palju pissile kui siider
4) oma libedasõidu teen ma ära sellel eesmärgil, et kui me kunagi läheme Itaaliasse, siis me saame seal auto rentida ja sellega ringi sõita
5) üliõpilase unistus on isetäituv purk borsisuppi (aka burk porgisuppi)
5) tulevik on helge

Tagasitulles avastasin, et Riiamäelt Raatusele on oluliselt lihtsam kõndida kui vastupidi (panustan sellele, et tee läheb mäest alla, aga ega ei tea ka).

Kell on nüüd üks öösel. Mul ei ole enam kõht tühi, sest Anni pakkus imelisi sibulaõunu, mis lõhnasid niiske lapi järele.

Isa helistas täna ja soovis ilusaid tudengipäevi, mis tuletas mulle meelde, et, jah, algasid nad ju tõepoolest. Neljapäeval näeb ehk tudengifilmi!

Nüüd ma pean magama minema. Elina teeb seda juba vist pikemat aega, pult kuskil kaisus. Pean teleka suurest nupust kinni panema, mehaaniliselt. Nii õuuuudnekuiraskeonüliõpilaseeelu. :)
Tegelt ei ole, tegelt on kõik hea.

2 kommentaari:

Evelin ütles ...

jõudsin sellele arusaamisele küll ilma piibuta, aga lisaksin siiski, et üliõpilase teine unistus on isetäituv aju (vähemalt enne eksameid). aga elu on ikkagi hea, sest ööd on meil pikad.

Anonüümne ütles ...

niiiõuuuuuudnekuikallisonsai ;)

kirss :)